Аспект модели

Въпреки че астрологът трябва да отбележим, всеки аспект, който се образува от планети, аспекти могат да бъдат групирани в по-големи модели, които трябва да се обърне особено внимание в диаграмата.Основните модели аспект за хороскоп за днес са, както следва:

Stellium: Най-малко три планети, свързани заедно в една серия от непрекъснати съюзи. Планетите ще действа така, сякаш всички те са във връзка един с друг, дори ако не всички от тях действително са. Този модел дава огромно внимание на знака, заета от планетите, независимо от знака на слънцето.
Grand тригон: три тригон аспекти заедно. Показателен за един човек в лекотата, с него или себе си, със силни вътрешна хармония, таланти и способности. То обаче може да направи човек не може да се справи с някоя действителна бедствие, и може да доведе до слаби, апатични и снизходително характер.
Големия кръст: Две двойки противоположни планети квадрат помежду си. Често се оказва „направи пауза или“ модел, или лицето, което се развива необичайна сила на характера, или се чувства смазан от живота. Човек ще има „кръст да понесе“.
T-Square: Две планети в опозиция на квадрат 1/3. Напрежението, типични за опозицията аспект се влошава от допълнителни проблеми, въведени от третата планета. Често обструктивна функция за блокиране на нормалното протичане на поведението на лицето. Човек трябва да развива дейности, представени от „липсващата“ ръка на Т-квадрат, за да се постигне цялостност.
Yod: Две quincunxes заедно присъединяват един секстил. Това показва, безпокойство и нестабилност. Лицето бива въвлечен в живота на другите по начини, които са трудно да се избегне, с периодични кризи и спешни повиквания за помощ. хороскопи

Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s