Зодиакалните знаци според категории

Графика претегляне от знак, изброява зодиакалните знаци от три основни категории – от мъжки или женски знаци; от елемента (огън, земя, въздух и вода) и по качество (Кардинал, фиксиран и непостоянен). Някои астролози използват всички десет или единадесет планети в списъка и нищо друго, докато други включват на Асцендента и посред небето, но изключи модерната планетите Уран, Нептун и Плутон, на основание, че тяхното влияние се усеща от цели поколения и така позицията си от знак не може да има много значение в индивидуален хороскопи.

  • Мъжествен (Огън и въздушни знаци): мъжки знаци са Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Роден с тези признаци преобладава ще са склонни към екстровертност, доверие и увереност, и имат способността за решаване на проблемите със смелост и предприятията.
  • Женски (Земя и водните знаци): женската знаци са Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби. Роден с тези признаци преобладава ще са склонни към интровертност, срамежливост и пасивност, и имат способността да се грижат, опазват и решаване на проблеми от интуитивни средства.
  •  Огнени знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Роден с основно противопожарни знаци ще бъдат енергични, ентусиазирани и оптимистични, с необходимостта да бъде в центъра на действието, което прави нещата да се случват. Те могат да бъдат егоистични, твърдоглавие и понякога арогантен, но също може да бъде щедър, топло сърце, и спонтанно вид. Пожар теми са независими и предпочитат да имат контрол върху собствения си живот, но те могат да бъдат понякога автократична. Предмет липсват признаци за пожар ще бъде страхливи или по-предпазлив, песимистичен и срамежлив, и ще липсва ентусиазъм, увереност и вяра в бъдещето. Планетите в 1, 5 и 9 къщи и акцент върху кардиналните знаци в графиката ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Земя: Земните знаци Телец, Дева и Козирог. Роден с основно Земните знаци ще бъдат практични и предпазливи, разумни и способни, и ще бъда по-щастлив с конкретни неща от абстрактни идеи. Те се движат бавно и да извършват работата си задълбочено и взима начин. Предмети са на Земята, умен и внимателен и се нуждаят от емоционална и материална сигурност, и ще постави с доста, за да го получи. Те са щедри към тези, които обичат, но иначе са внимателни, за да не губите време или пари, въпреки че може да има тенденция към низост. Земята теми са склонни да се срамувайте в социални ситуации, както и да бъде бавно да се ангажират в любовните връзки, но са сериозни, когато го правят. Предмет липсва Земните знаци, ще бъдат лишени от здрав разум и практичност и е трудно да завърши всичко, те започват. Те могат да бъдат шантав, нереалистично и тромава,, безнадежден с пари и ненадеждни. Планетите в 2-ра, 6-ти и 10 къщи и акцент върху фиксирани знаци в графиката ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Въздух: Въздушните знаци са Близнаци, Везни и Водолей. Роден с главно въздушни знаци ще бъде отличен комуникатор, с идеи и теории от всякакъв вид. Те търсят отговори на въпросите на живота и да правят добри учители и писатели. Въздушните хора са по-напрегнат, отколкото изглеждат на пръв поглед, и могат да живеят по техните нерви. Те имат много приятели и познати, но не може да бъде особено се интересуват от семейния живот. Те се интересуват в най-новите технологии и са в състояние да направи няколко неща наведнъж. Въздушни теми също са много въображение и с бърз ум, но може да бъде саркастичен и грубо. Предмет липсва въздушни знаци, ще трябва малко въображение и лекота на допир. Те имат над акцент върху практическите и да липсва чувство за хумор, и да бъде скучен компания. Те може да е трудно да общуват или да асимилира и да обясни на нови идеи. Планетите в 3-та, 7 и 11 къщи, както и акцент върху Непостоянно знаци в класацията ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Вода: водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Роден главно с водните знаци ще бъде много емоционален и е трудно да се вглеждаме в нещо безстрастно. Те са склонни да реагира бавно на въпроси и да се нуждаят от време, за да се хване нова концепция. Водните лица могат да им е трудно да обясни чувствата си, и така може да бъде трудно да живее, но те са също вид и симпатизират на тези, които обичат. Те трябва да дават и получават много обич и ще го насочи към роднини, близки приятели и животни. Предмет липсва вода може да нямат интуиция и да бъде в състояние да види нуждите на другите. Те могат да бъдат прекалено пълен с идеи или твърде любители на материалния свят, за да обмислят своите духовни нужди или тези на други хора. Планетите в 4-ти, 8-ми и 12 къщи в класацията ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Кардинал: кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог. Роден с основно кардинални знаци, няма да искате да се проведе под палеца никого, и ще трябва да поеме отговорността за собствения си свят. Тяхното внимание може да се отнася със себе си или за другите, но където се насочват енергията си, е трудно да ги отклони от избрания от тях разбира се. Кардиналните знаци в диаграма ще добави смелост, инициативност и мотивация. Кардинални теми са трудно да се повлияе, защото те обикновено смятат, че знаят най-добре. Предмет липсва кардинални знаци могат да се чувстват, че те никога не са в контрола на собствения си живот, но са манипулирани от хора и обстоятелства извън техния контрол. Те може да нямат смелост и инициатива и могат да предпочетат други да вземат решения за тях. Планетите в 1, 4-ти, 7 и 10 къщи, както и акцент върху огън и въздух признаци в класацията ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Определя: Фиксираните знаци са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Роден с основно, определени признаци има сила и издръжливост, за да виждаш нещата и да поддържа статуквото. Те се нуждаят от стабилни жилища, кариери и партньорства и предпочитат известни до несигурност. Фиксирани теми са лоялни и надеждни, но може да бъде много упорит. Предмет липсва фиксирани знаци не могат да се придържаме към нещо или види нищо през, и ще са склонни да ходят далеч от проблемите. Те могат да бъдат твърде лесно се отегчават или твърде зает дъги преследващите някога да направи нищо съществено се случи. Планетите в 2-ри, 5, 8 и 11 къщи, или акцент върху земята в класацията ще помогне да се компенсира тази липса.
  • Непостоянно Непостоянно знаци са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Роден главно с непостоянен признак са адаптивни, кооперативния и приятелски. Те може да се побере в почти всяка ситуация, с всичко и да превърнете всяка ситуация в своя полза. Непостоянно хора могат да направляват проекти през периоди на преход и да ги доведе до успешен край. Въпреки че е нежен и приятен, непостоянен предмети изглежда да има повече от справедлив дял от проблеми и може да бъде егоист и безмилостен, когато те се чувстват застрашени. Тези области могат да посветят живота си да помага на другите, но те често могат да парадоксално да е изненадващо егоист в същото време. Теми, които нямат непостоянен признак може да бъде в състояние да се адаптират към всякакъв вид промяна и са особено нещастни, когато се сблъскват с несигурността. Те се нуждаят от много на предизвестие, преди те ще се ангажират с нищо, и липсата на гъвкавост и адаптивност. Те също могат да задържат твърди и непроменлив възгледи. Планетите в 3-та, 6, 9 и 12 къщи ще помогне да се компенсира тази липса, както и водните знаци в графиката ще направи за липсата на интуиция. хороскоп за деня
Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s