Модели за хороскопи

Американският астролог Марк Едмънд Джоунс е посочена седем значителни модели, които също се случват в диаграмата, въз основа на позициите на планетите, които са свързани един към друг.

Bundle: При този модел на планетите са групирани заедно, така че да образуват „пакет“ в рамките на пространството на 120 градуса, или еквивалента на четири знаците на зодиака. Тази силна концентрация на планетите произвежда лице, което е еднакво интензивно и неумолим в преследване на лични интереси. Перспектива и разбиране на другите е ограничен, и е трудно за този човек да споделя живота си с никого. Най-добрия курс на живот на такъв човек е да влиза в предприятията, които изискват дълбока концентрация, упоритост и ангажираност, или да се специализират в една област на експертиза. дневен хороскоп

Купа: В този модел на планетите са групирани в „купата“ на едната хемисфера на 180 градуса, или еквивалента на шест зодиакални знаци. Моделът ще има особена сила, ако всички планети се съдържат в едната хемисфера. Човек с този модел ще бъде самостоятелен, и в търсене на предприятия, които са смислени, изпълнение и лично значима. Те са склонни да имат качеството на министрите, която се стреми на правото вид на кариера или професия, която ще произвежда най-голяма полза за себе си и другите.

Кофа: Този модел е подобен на купата, освен, че една от планетите е в обратна полукълбо до всички останали. Тази планета самотен, или Сингълтън, служи като дръжка, като по този начин се създава „кофа“ форма. В кофа модел е показан желание да се свързва с дейност в руслото на обществото, така че човек се чувства те принадлежат. Въпреки това, това често означава, че човек очаква по света да открият свои собствени уникални таланти, вместо да ги опитва да се впише. Те обикновено се насочват усилията си за една-единствена цел, и да се стремят към постигане на целите, а не да действат единствено за тяхно себе си за самосъхранение. Лицето вероятно ще се държат според естеството на Singleton планета, която дръжката на модела. Тази планета ще упражнява по-голямо влияние от нормалното в диаграмата, и ще бъде важна част от динамиката на дейността на лицето и основна енергия.

Люлка: В този модел планетите образуват две групи на двете противоположни страни на диаграмата, групите не по-малко от шестдесет градуса, или интервал от два знака. Както подсказва името му, това се получава човек, който се държи като „зигзаг отсечка“, с живота си, след един модел на двете ясно контрастиращи алтернативи. Лицето може да е трудно да се интегрират тези два рязко различни части на техния живот, които често са в конкуренция един с друг. Въпреки това, успехът произвежда увеличаване на изтънченост и полиран, знаейки, поведение на човек, който е в състояние да се справят с повечето житейски ситуации.

Локомотив: Този модел се произвежда, когато всички планети се съдържат в рамките на 240 градуса или девет знака на зодиака, така че цели 120 градуса е напълно заета. Планета, която се издига по посока на часовниковата стрелка, след като празното пространство значително ще повлияе на живота на човек с този модел, без значение какво е показан от слънцето знак. Тя ще действа като „локомотив“ на раждането на таблицата, управление на индивида за постигане на целите чрез определя и неумолим усилия, с изключителното си задвижване и фонд на енергия, на тяхно разположение. Такъв човек често ще бъде самотник, чакайки за обществеността, за да открие истината за това, което те са обяснявали, през цялото време.

Наведен: Този тип на раждането на таблицата е да се отбележи, поради наличието на поне двама, но обикновено три двойки (или съюзи) на планетите, които са случайно разпределени в „кос“ форма около графиката. Човек с този модел ще има огромен талант и потенциал, който трябва умишлено внимание, да бъдат развити в полезно умение. Лицето, което ще бъде индивидуалист, без желание за regimented или високо организиран начин на живот, и те ще се стреми да не се превръща в капан в рутина. Въпреки това, често е трудността, че е налице липса на значение между различни умения, така че лицето не може да се извлече пълна полза от тях. хороскоп. Такова лице трябва да се концентрира върху „Как да си действат заедно“.

Splash: Както подсказва името му този модел, или по-скоро липсата на модел, се случва, когато планетите са случайно разпределени около диаграмата в „изпръсквам“. Човек с този модел ще има диверсификация като броят им един актив, с една универсална и обогатяващи умствена възглед за живота. Лицето, което ще бъде желание да споделят живота си и ресурси, като всеобщо е възможно, където нуждата е най-голямо. Въпреки това, тъй като с наведен модел, има опасност от лицето, като разпръскват енергията си по-непродуктивно.

Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s