Предсказанието за 2012 г

Капитаните на собствените техники на Фън Шуй, в която всеки има свой собствен график, датата на кореспонденцията в Книгата на промените. Според този метод се състои в международния център за изследвания на Фън Шуй в Сингапур.

  2012 представлява на Убития номер 24, озаглавена „Земя на Thunder“, „повратна точка“. Образът, който го описва, означава подновяване и прераждане. Отрицателната енергия Ин намалява и се заменят от други положителни сили. Гръм расте и се нарушава тишината, обяви подхода на първия дъжд на пролетта. Всичко се събужда от зимен сън, в групи, обединени от общи усилия за намиране на едно ново начало. За да успее, всеки от нас ще трябва постоянство, висока адаптивност. И най-важното – не губи вяра в това, което идва като резултат, толкова по-добре.

  Взаимодействие между линиите на хексаграма говори за трудности и проблеми в началото, но накрая идва един хармоничен баланс. Това означава, че ако сте търпеливи, гъвкави и да се синхронизирате с настоящите условия, тогава всичко ще бъде насочено към своя полза до края на годината.

  Две линии, които символизират богатството в тази хексаграма, показва, че има изобилие от възможности да печелят пари. Въпреки това е вероятно конкуренцията около него, защото двете линии в хексаграма, което означава конкуренция. Трябва да сте достатъчно акъл, за да се превърне враговете си в приятели, в тези трудни времена. Ето защо, можем да кажем, че богатството е в доста несигурна позиция тази година. Защитете парите си, да бъдат подготвени за загуби в началото, защото дейност предизвиква проблема и нестабилна ситуация в първата половина на 2012.

  Първоначално слаба „буря“, ще расте и ще се преодолее „Земя“. Като цяло, светът ще бъде по-добре. Ние трябва да останем постоянни и се стремят да вървят по правилния начин. I-Чинг ни кани да се придържат в спокойно състояние на ума и не спират, и да продължи провеждането на бизнес.

  В планетарен мащаб, Thunder над Земята, това е нещо от експлозия под земната кора. Това е да се отбележи възможността за големи вулканични изригвания, политически или социални вълнения в югозападната част на планетата.

  Убития, представляващи хороскоп за 2012 се състои от две части – trigram Кун (майка) и Чен (най-големият син). Те са поставени един над друг, по такъв начин – власт над майката на сина си. Това води до търкания в семейните отношения, свързани с по-големи синове. Важно е да не се загуби и да поддържа добри отношения с по-големи синове в семейството в тези опасни времена за тези усложнения.

Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s