Астро прогноза за 2013

Макар мнозина да живеят в очакване на края на света през 2012 г., ние няма да обърне внимание на тези спекулации, и да видим какво ни очаква през 2013 г.. Разбира се, всеки би искал да се измъкне от световната финансова криза, в която се намираме. Но едва ли да се очаква през 2013. За да се постигнат значителни резултати все още трябва да работят по него. Но има в хороскопа на 2013 и положителни моменти. Така че, накратко хороскоп за 2013 г.:

Трудния учител – планетата Сатурн, известен в последното тримесечие на 2012 г. в знака на Скорпион през 2013 г. обещания трудности по отношение на финансовите въпроси. Задължително сериозност, реализъм, дисциплина, отговорност и вземане на решения зрял, за да се справят успешно с тези въпроси. Ако този подход не е надеждна, а не да избегнете изненади. Нуждаете се икономически и преструктуриране в областта на пари.

Квадрат на Уран към Плутон за 2013 обещава да превърне конфликта между остарелите сценарии за мощност, икономичност, фондовите пазари между новите стандарти, модерни технологии. Това е особено вярно през май-юни и октомври-ноември 2013 г., когато аспект достига своя връх. Това са времена на криза и нестабилност, както подобава на всички процеси на трансформация. В същото време, този аспект не е нещо ново през 2013 г., той започва в 2012, които биха могли да бъдат значително по-специално през юни и септември. Очаква се промените в живота, особено Овен и Козирог, рак и Везни, обаче, че това е, което ще бъде, ще има индивидуален хороскоп. Между другото, ще изискват от отговорното лице, и сексуален живот. В противен случай последствията могат да бъдат тежки.

Нептун в Риби, от началото на 2012 г., ще продължи да насърчава приемането на живота, тъй като са били в розовите очила, е илюзорна и идеалистична. Важни решения ще се занимае с проблемите на екологията и опазването на околната среда. Много ще дръпне по-близо до природата, девствената красота и природа. Нептун в Риби увеличава необходимостта от състрадание, безусловна любов, прошка, развива въображението и въображението. Но това има смисъл да се пази от откъсване от реалността, както и тенденция да замъглят съзнанието, измама, наркотици, лоши навици.

Юпитер в Близнаци през първата половина на годината обещава да успешното развитие на информационните процеси, разширяване на връзките и контактите. Ще бъдат подкрепени от въпросите, свързани с обучението, образованието, научните изследвания, пътуване, семейство, вътрешния кръг. Нарастващата нужда от комуникация и интелектуална храна ще поиска удовлетворение.

През втората половина на годината Юпитер се движи в Рак, където ще остане за около една година, изместен – добре ще се развива случаи, свързани със семейство, дом, родители, традиционните ценности, корени и емоционалната сфера. Актуални въпроси на взаимоотношения и да станат емоционално. На мястото на изобилието на повърхностни контакти ще дойде по-дълбока връзка, макар и в ограничени количества. Увеличаване на необходимостта за по-удобно, сигурна среда, които предоставят само най-близките хора. За тези, които работят в недвижими имоти, строителство, хранително-вкусовата, селското стопанство, и по принцип във всички области на живота подкрепа, добри времена. Ако през първата половина на годината ще бъде късметлия роден в знака на Близнаци, втората половина – рак.

На фона на Нептун в Риби, Юпитер в Рак прави играе специални цветове всичко за вътрешния свят на душата и поривите на вятъра. Аспекти на духовността, емоционалната сфера ще се подчертае в този период, те ще бъдат повишен интерес.

През юли между Юпитер, Нептун и Сатурн в елемента вода ще формират мощно послание на духовността, мъдрост, чувствителност, интуиция и задълбочено възприемане на живота. Всичко ще бъде пълен с оптимизъм и вяра в едно по-добро бъдеще. Събития, предизвикани от тези въпроси са повдигнали въпроса за душата, за смисъла на живота, добротата и истинските ценности. Това е добро време за рак, Риби и Скорпион (макар и Скорпиони имат по-малко). Сатурн тригон Нептун през лятото на 2013 ще даде по-добър шанс да реализират мечтите си в реалност. В същото време вероятността за значителни постижения в областта на кино, музика, фотография, мистика и психология.

Заслужава да се отбележи още един благоприятен момент през 2013 г. – Сатурн секстил с Плутон през пролетта (март) и есента (септември), много от проблемите на миналата година ще позволи положителен, особено за Козирог и Скорпион. Остарели сценарии ще бъдат сериозно променени, и по-добро.

Както виждаме, хороскоп за 2013 г. обещава период на промяна и нови възможности, особено за онези, които ще се ръководят в своите решения и действия на духовните ценности. хороскопите.net

Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , , , , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s