Любовен хороскоп според зодията

Искате ли да разберете каква е съвместимостта между двама души ? Оставете на нас да изчислим това. Резултатът е индивидуален процент който се базира на специален алгоритъм между буквите от имената които въвеждате и техният уникален анализ при изготвянето на всеки хороскоп.

ОВЕН – Като начало не забравяй, че овенът е изключително точен – никога не закъснявай за среща. Съгласявай се с всичко и не го лъжи.Лъв, Стрелец, Дева или Близнак – твой е още щом те види.

ТЕЛЕЦ – Той е прочут с упоритостта си. При него дори само с намеци можеш да достигнеш целта. Запознанството с него обаче е трудна задача – той не обича новите контакти. За нищо на света не се опитвай да го командваш. Скорпиони, Деви, Козирози и Раци го обожават

БЛИЗНАЦИ – За да привлечеш вниманието му, покажи интереса си, но не избързвай. Той предпочита леката тайнственост и се увлича по теми, които не са му познати. Дай му възможност да побеседва, а ти влез в ролята на внимателен слушател. Стрелец, Лъв, Везни, Водолей са на седмото небе в компанията на Близнака.

РАК – За да се запознаете… просто поискай съвет от него. На среща в никакъв случай не споменавай за предишните си гаджета. Обгръщай го с внимание, но му давай възможност да прояви своята загриженост – това е неговата необходимост. Деви, Скорпиони,
Козирози, Риби направо лудват от любов още при първата си среща с Рака.

ЛЪВ – Той определено не е лесна плячка. Покажи му че се нуждаеш от него. Винаги говори за успехите и постиженията му. Имаш шанс само ако говориш за превъзходството му над всичко. Водолей, Стрелец, Везни и Телец са неговите поддръжници.

ДЕВА – Измисли оригинална и интересна тема за разговор. Бъди внимателен/а с поканите за заведения, защото те не обичат харчалъка. Риби, Овен, някои Скорпиони, Везни или Раци са изцяло в ръцете му.

ВЕЗНИ – При запознанство с Везни бъди готов/а да правиш комплименти. На среща не допускай никакви вулгарности. Не забравяй, че всички, родени под този знак обичат разкоша и удобствата. Телец, Стрелец, Лъв и Водолей са направо твои роби.

СКОРПИОН – Той е непредсказуем. За да се запознаеш с него трябва да бъдеш сериозен/на. Все пак ако той се смее смей се и ти. Винаги искай съвета му и бъди изключително съблазнителен/на. Телци, Риби и Раци ще тичат по петите му през цялото време.

СТРЕЛЕЦ – По душа той си остава свободен. За да бъдеш с него предложи му разходка в парка или пикник. Никога не го ограничавай.Пълен успех сред всички Близнаци, Овни и Везни.

КОЗИРОГ – При желание за запознанство ти е нужно остроумие. Подари му произведение на изкуството. Изглеждай суперинтелигентна личност – той обича това. Друг Козирог ще е напълно твой роб, също както Девата, Телецът, Рибите или Ракът.

ВОДОЛЕЙ – Запознанството с него е лесно. Той обича да обсъжда последните събития и различни идеи. Не забравяй да подкрепяш интерсите му.Всички други Водолеи ще са сразени от теб. Твои ще са и Везните и Лъвовете.

РИБИ – Те са много обидчиви. Остави разговора да тече в посока желана от Рибата. Обичат купоните, дискотеките, комплиментите.В пълна хармония с Везни, Козирози и някои Деви.

Източник: Horoskopa.net

Advertisements
Публикувано на хороскопите.net и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s